Walking through Predeal

WP_20171129_08_44_05_Pro

Statiunea Predeal, considerata cea mai inalta asezare din Romania (1000-1159 m),  iti ofera posibilitatea petrecerii unui week-end racoros sau a unei vacante reusita, intr-un regat al zapezii si al aerului curat si sanatos de munte.

 

Declarata  “statiunea celor patru anotimpuri” Predealul reprezinta  locul ideal pentru odihna si recreere,  in acelasi timp fiind punctul de pornire spre locurile deosebite din imprejurimile Vaii Prahovei:

 

8 partii de ski, largi si insorite, cu grade diferite de dificultate, din care trei sunt omologate international – Partia Calbucet, Partia Subteleferic, Partia Clabucet Plecare – practicabile si pentru snowboard, ski fond, biatlon.

[table “5” not found /]

Predealul, statiune recomandata pentru vacantele in aer curat si liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa:
[table “6” not found /]

Climatul montan din zona Valea Prahovei, cu verile racoroase si iernile frumoase, face ca statiunea Predeal sa fie de un real interes turistic in toate anotimpurile.

 

Orasul Predeal ofera privelisti incantatoare, fiind recomandat atat pentru recreere cat si pentru organizarea diverselor evenimente de afaceri.

Rezervare Walking through Predeal

Tip camera*

Nr. camere *

Adulti *

Copii 2-14.99 ani

Data sosire*

Data plecare*

Campurile marcate cu * sunt obligatorii