Termeni si conditii

1. Rezervarile vor fi efectuate in limita spatiului disponibil al hotelului, pe baza comenzilor scrise ale Beneficiarului, transmise la hotel cu cel putin 24 ore inainte de sosirea clientilor. Pentru fiecare comanda Beneficiarul va primi un numar de confirmare.

2. Comenzile ferme vor cuprinde: lista turistilor pe tipuri de camere, perioada de sejur, semnatura si stampila beneficiarului.

3. Rezervarile sunt garantate pana la ora 18 a zilei de sosire.

4. Pentru garantarea rezervarilor de grup, Prestatorul solicita o plata anticipata de 30% din c/v serviciilor comandate, care va fi efectuata de Beneficiar in termen de maxim 2 zile din momentul confirmarii rezervarii. In cazul anularii de catre Beneficiar a grupurilor garantate cu avans, din alte motive decat forta majora, Beneficiarul pierde avansul. In cazul in care Beneficiarul nu achita avans, Prestatorul nu garanteaza rezervarile.

5. In situatia in care, pentru grupuri, numarul de persoane este mai mic de 20, Prestatorul va aplica tarifele pentru turisti individuali.

6. Pentru turistii individuali, a caror plata nu a fost efectuata in avans, acestia vor achita direct la Receptie tariful inscris in Voucher-ul de rezervare. Comisionul Beneficiarului va fi remis acestuia in baza facturii fiscale trimisa de Beneficiar Prestatorului.

7. In cazul in care Beneficiarul nu achita c/v serviciilor in termen de 10 zile de la primirea facturilor, Prestatorul va aplica o penalizare in cuantum de 1% din sumele datorate pentru fiecare zi calendaristica de intarziere.

8. Modalitati de plata agreate de Prestator: cash, virament, credit card.

9. Daca beneficiarul nu achita serviciile in termenul stabilit in contract, prestatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta noi rezervari.

10. În cazul în care beneficiarul renunţă la pachetul de servicii turistice comandate, indiferent de motive, exceptand cazurile de forta majora definite conform legii, acesta va suporta urmatoarele penalitati calculate din valoarea totala a rezervarii:
a) 10 % daca anularea se face intre 30 si 22 de zile calendaristice inaintea sosirii
b) 25 % daca retragerea se face intre 21 – 15 de zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 50 % daca retragerea se face intre 14 – 8 de zile calendaristice înainte de data plecării;
d) 100 % daca retragerea se face mai tarziu de 8 zile calendaristice înainte de data sosirii sau daca turistul nu se prezinta la receptia hotelului in ziua sosirii.

Rezervare Termeni si conditii

Tip camera*

Nr. camere *

Adulti *

Copii 2-14.99 ani

Data sosire*

Data plecare*

Campurile marcate cu * sunt obligatorii